inspiration
Alla bilderna från min nya favoritsida weheartit. 1. Paris, vackra underbara Paris fyllt med snygga fransmän. 2. Jag vill också kunna spela gitarr. 3. Starbucks, under 2 veckor i USA är man beroende.


glöm aldrig det snygga med svart

/ fashiontoast /

Olsen's hair

Det här håret... solblekt och perfekt ruffsigt, lockigt. Någon som vet hur man ska göra? För jag är desperat över att veta.

back

Nu är skolavslutningar och baler förbi och så även min vistelse i Texas. Det betyder att jag nu har tid på att slänga in något inlägg om dagen och uppdatera. Något jag sätt fram emot mycket. Som bilden ovan var inte Texas men det var kul, riktigt kul och bilden är vacker, väldigt vacker.

byta?


/ fashiontoast /
Om det är någons garderob jag skulle vilja byta till mi just nu är det Rumis.


like a dream
/ etc... / theselby / blandat
Det här är främst en modeblogg men jag kan inte låta bli att lägga in alla dessa fina bilder på inredningar som jag sparat på. Mitt hus ska var lite i den stilen. Vitt, blandat gammalt och modernt, personligt och saligt tidlöst. Det ska var fullt av gamla böcker och tidningar som man kan ligga och bläddra i samt inspireras av, en vacker walk in closet och en gigantisk skosamling. Och så ska de vara ett hus med en liten trädgård mitt i New York, London eller Paris. Sådär alldeles perfekt ni vet.


shadows/ studdedhearts / jak&jil /


du har förmodligen...


...redan sett den här bilden överallt annat men jag var tvungen att lägga in den ändå.


RSS 2.0