tummen upp


rain


december

Imorgon är det december, vilket betyder första avsnittet av jukalandern, att första luckan får öppnas, endast 24 dagar till julafton och bara 10 dagar till jag åker.

pink

Sitter i Jennys säng med mina favorit mjukisbyxor, hennes från Victoria's secret, damn vad de är sköna. Vi har precis gjort om lite i hennes rum och nu pluggar hon medan jag sitter här. Helt okej att inte ha så mycket plugg om man säger så. Och imorgon kan jag sov ut också, tummen upp för det!


world at our feet

Lyssna på World at our feet, en av världens härligaste låtar.

like a lady


blicken


zara


photoshoot

Denna söndag har jag fotat, stekt pannkakor, fotat, frusit och fotat lite till. Bilderna är till ett skolarbete och min käre far fick agera modell i närmsta backe vi kunde hitta. Ovan ser ni två av bilderna.

m8s

Har umgåtts hela dagen med mina underbara classmates, gamla så som nya. Bakade hemma hos Julia, det blev en hel del dryga kommentarer, tråkiga skämt och vännercitat, som vanligt helt enkelt. Nu så bär det snart iväg till stan för att se HP7 med mina nya härliga klasskompisar. Äntligen Harry säger jag bara, så som jag längtat. Kommer garanterat sitta med stora ögon och halvöppen mun hela föreställningen och njuta.

reeses


I make wishes at 11:11


en timme i paris

Mina föräldrar berättade att vi kommer att mellanlanda i Paris, fatta att vara så nära men inte kunna komma dit. Jag hoppas innerligt på att vi missar planet och får stanna en natt. Ska i alla fall se till att köpa med mig macarons från flygplatsen.

me like mucho


var tvungen

Hittade den här någonstans och var tvungen att göra den.

01. If you went to Hogwarts, which house would you be sorted in?
Gryffindor of course!

02. Have you ever been to a Harry Potter midnight release?
I don't think we have those in Sweden.

03. What did you think of Deathly Hallows?
The book? Amazing!

04. How many times have you reread the books?
Haha, I don't know. Too many, four maybe five.

05. Whose death was the saddest?
Dumbledore’s…

06. If you went to Hogwarts, would you rather have a pet owl, cat, or rat?
-An owl.

07. What did you think of the movie Half-Blood Prince?
Not the best movie, but it was okey.

08. What do you think of Deathly Hallows being split in half?
I like it,because it means the end of the series is further in time.

09. Have you read The Tales of Beedle the Bard?
-No...

10. When did you first become a Harry Potter fan?
I think when I was seven, my mum read them to me and I fell in love.

Favorites

Female Character? Hermione
Male Character? Ron :)
Professor? McGonagall
Death Eater? Bellatrix Lastrange
Magical Creature? Hippogryphs

Spell? Expecto Patronum
Quote? They're too many, but I do like “Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” and “Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?”

Book? Harry Potter and the Sorcerer's Stone and Harry Potter and the Goblet Of Fire.
Movie? Prisoner of Azkaban.
Hogwarts House? Gryffindor.
Place? The Burrow.
Weasley? Ron! 
Couple? Ron and Hermione.

This or That

Gryffindor or Slytherin? Gryffindor.
Ravenclaw or Hufflepuff? Ravenclaw.
Fred or George? George.
Ginny or Luna? Gina.
Butterbeer or Firewhiskey? Butterbeer.
Hogsmeade or Diagon Alley? Hogsmeade.
Books or Movies? Books!!!
Half-Blood Prince or Deathly Hallows? Deathly Hallows.
Sorcerer’s Stone or Chamber of Secrets? Sorcerer’s Stone.
Snape or Slughorn? Snape

Harry/Ginny or Harry/Hermione? Harry/Ginny.
Lavender Brown or Parvati Patil? Lavender Brown.
Seamus Finnigan or Dean Thomas? Seamus.
Kreacher or Dobby? Dobby.
Muggleborn or Pureblood? Muggleborn.
Dan Radcliffe or Rupert Grint? Rupert Grint
Bellatrix Lestrange or Narcissa Malfoy? Bellatrix Lestrange.
Voldemort or Tom Riddle? Voldemort.
Hedwig or Crookshanks? Hedwig.


red bag


dealthy hallowsfeathers


A.Hepburn


vackert


vitt


starbucks & tumblr

Jag skulle helst tillbringa min söndag med något från Starbucks framför tumblr.

i miss summer


abercrombie


Umgicks med Tuan idag, om det var efterlängtat. Vi bestämde oss för att börja jobba på Abercrombie om några år bland alla snygga modeller. Låter uuuuuuuuuunderbart!


wang


help!


to me, you are perfect

Hade myskväll med mina bästa vänner igår. Vi bakade pepparkakor, lyssnade på julmusik och såg en av de gulligaste filmerna i världen Love Actually. Lite julligt och ack så trevligt!

den där snyggingen


stilikon

Carolina Engman / Fashionsquad

sanningen

Det bästa med dig brukar vara att när vi pratar brukar tiden rinna snabbt iväg och innan vi har insett det har det gått några timmar. Jag brukar älska att krypa upp i soffan, se någon meningslös film, måla naglarna och ha en riktig tjejkväll med dig. Jag älskade att tystnaden som uppstod när vi var tysta inte var pinsam. Jag vet att jag fortfarande kan prata med dig men du verkar inte lyssna med intresse, som om du inte bryr dig om vad som pågår i mitt liv. Därför vet du inte längre mina största hemligheter, platsen som den personen har en annan tagit över. Det händer ofta att jag saknar det vi en gång hade, som vi ibland har, men det undgår inte det faktum hur du behandlar mig och andra ibland. Hur du fullkomligt dissar bara för att få vara med om något bättre. Jag har stått ut allt för länge med detta, men om det fortsätter nu så vet jag inte vad jag ska ta mig till. För ett liv utan dig är inte tänkbart men ibland är ett liv med dig väldigt sårbart och jag vill inte bli sårad igen, aldrig igen.


umberella


a long long time ago


fuck

Klockan är halv fem och jag har inte ens börjat plugga...

vackert
Tre vackra bilder får stå för dagens inspiration. Har myst hela eftermiddagen med Mathilda, massor med te, sex and the city och massvis med prat. Helt okej sådär. Nu är det väll dags att plugga, men tror nog att jag tittar på det nya avsnittet av Gossip Girl först. Har längtat!


hänga upp lite ljus

Jag ska ta mig tiden att hänga upp lite ljus ovanför min säng. Det blir så mycket mysigare då!

dorothea


beauty


honungste + ipren

Det blev till att stanna hemma idag, under täcken med mängder av honungste och ipren. Det är höst och förskylningarna tar över varandra. Imorgon är det fredag och det betyder snart helg, det ska jag fira med fika med saknade Linda och på lördag ska jag ut och äta med bästa Malin.

welcome to the o.c

Förmodligen en av världens bästa serier, big love!


så snyggt


just the beginning


he was lonley


f.gustsvsson


who I am


we live for


you two used to

Damn it! Har blivit helt beroende utav Gossip Girl. Och nu dröjer det en hel vecka till nästa avsnitt. Inte kul alls!!

fall in paris


i like books


MKA


oreos

Min nyttiga mamma har köpt hem oreos till mig, till bara mig. Ibland är hon bara för bra!

lanvin <3 H&M

Kommer inte att ha råd med något plagg från Lanvins kollektion för H&M även om jag gärna köpt en hel del, men jag läste på ELLE att de även släpper ett läppstift för endast 99:- i olika färger och de ska jag köpa!

oh shit


face

Jag lägger nästan aldrig in bilder på mig själv, men ovan är resultatet när jag lekte lite med min dåliga kamera. Bilden är väll inte direkt snygg eller något men, men.

notting hill

Hittade den här bilden på någon blogg och den är tagen i Notting Hill. Det ser ut som en saga, små affärer och små caféer, så vackert.

.


marry her


read this

A white woman, about 51 years old, was seated next to a black man on an airplane. Obviously disturbed by this, she called the air hostess. “Madam, what is the matter?” the hostess asked. “You obviously do not see it,” she responded. “You placed me next to a black man. I do not agree to sit next to someone from such a repugnant group. Give me an alternative seat.” “Be calm please,” the hostess replied. “Almost all the places on this flight are taken. I will go to see if another place is available.” The Hostess went away and then came back a few minutes later. “Mam, I spoke to the captain and he informed me that there is also no seat in the business class. All the same, we still have one place in the first class.” Before the woman could say anything, the hostess continued, “It is not usual for our company to permit someone from the economy class to sit in the first class. However, given the circumstances, the captain feels that it would be scandalous to make someone sit next to someone so disgusting.” The hostess turned to the black man and said “Therefore, Sir, if you would like to, please collect your hand luggage, a seat awaits you in first class.” At that moment, the other passengers who were shocked by what they had just witnessed stood up and applauded.

when life gets hard


RSS 2.0