don't mess with me


pour some sugar on me


9 3/4


bracelets


NYC


It's a beautiful place

Längtar tillbaka till Indonesien galet mycket, jag saknar värmen, känslan av att inte behöva planera dagen utan att bara ta den som den kommer, äta Mie Goreng, stränderna och havet, att gå runt i shorts och flip flops, att spana in alla snygga surfare. Jag saknar allt, ta mig tillbaka, snälla!

favoriter

Tommy Ton fotar för style.com, här är mina favoriter.

dagens vill ha

1. Träskor. 2. Cat eye sunglasses. 3. Levis jeansshorts. 4. Pärlfransväska.black


surf


thinking

Tänker, på allt och på inget. Jag trodde att det var något annorlunda, något speciellt, men tydligen hade jag fel. Jag antar att jag bara hoppades så otroligt mycket.

random


kärlek vid första ögonkastet

Blev riktigt kär i hela den här outfiten. Blev himla sugen på att hitta någon gammal stor skjorta, långahalsband, höga stövlar och lockigt hår.

burlesque

Såg Burlesque förra helgen och älskade den. Damn vad soundtracket är bra, speciellt Chers You haven't seen the last of me. Lyssna på den!

happy valetines day


Jon Kortajarena


jeans och blommigt

Detta är vad jag kommer att satsa på i sommar, blommiga klänningar och jeansjacka.

bara så att ni vet

Måste bara påpeka att det mesta jag skriver på bloggen är inspiration. Alltså ingen sanning. Här samlas allt jag gillar, allt jag tycker är vacker, ja allt jag inspireras av. Speciellt kärlekshistorierna, de är verkligen inte sanna, för jag skulle aldrig våga dela med mig av sådant här. Ledsen, men det är sanningen.

help please?

Kära läsare, jag behöver er hjälp! Jag ska nämligen på fest i helgen med temar "after...". Man ska alltså klä ut sig till något, after hmhm. Till exempel: after ski, after sleep, after shower...... Grejen är den att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig? Så om ni har några förslag? Snälla snälla skriv dem!

RSS 2.0