paradise

Kan inte förstå att det är sant! Dagen jag har gått och längtat efter under alla mörka höstdagar är äntligen här. Imorgon bär det av till värmen där jag kommer tillbringa nästkommande fyra veckor. Böcker, klänningar, flipflops och ipoden är packade och nu kliar det sådär i fingrarna för att jag vill komma iväg. Dock kommer jag att sakna alla här hemma. Men vi hörs när jag kommer hem. God Jul & Gott Nytt År!

the french girl


anna sui ss 2011


jag vill uppleva saker

Jag vill uppleva saker i mitt liv. Saker jag inte visste fanns. Jag vill uppleva nya platser. På andra världsdelar. Jag vill resa världen runt. Och se vad världen har att erbjuda. Jag vill träffa nya människor. Lära känna nya vänner som man har kvar i hela sitt liv. Jag vill göra så mycket som möjligt i mitt liv. Det ska vara spontant och fantastiskt roligt. Jag ska aldrig ångra det jag inte gjorde för jag ska göra allt.

love it

/fashionsquad/

airport outfit?

Okej, jag flyger ju på fredag och planerad som jag är vill jag veta vad jag ska ha på mig. Problemet är att jag inte har någon aning och undrar om ni har något förslag? För jag behöver verkligen hjälp med både en snygg och bekväm outfit för en tolv timmars flygresa.

happiness


hair


enkelt & snyggt


sometimes


den där staden


not carrie bradshaw

Var inte alls imponerad av Lanvins klänningar for H&M, visst var det fantastiska konstverk men jag kunde aldrig tänka tanken att bära dem. Men när Rumi bär den förlorar den på något sätt den där carrie-bradshaw-känslan och den får liksom nytt liv i sig, och då erkänner jag att den är snygg, väldigt snygg!

RSS 2.0