puderrosa


Puderrosa, heter det de? Har ingen aning men färgen är galet snygg nu till sommaren. Har redan klänningen ovan och ska köpa skorna. Och det bästa med dem är att de är tusen gånger snyggare i verkligheten.


that kind of summer

/ tfs / studdedhearts / tfs / ? /


en fransyska i paris./ tfs /
Det här är ELLE France October 2009 issue och jag tror jag är kär. Mörkt kort hår, stora bruna ögon, röda läppar och höga skor. Det är något speciellt med fransyskorna, något unikt som jag också så gärna skulle vilja ha.


något jag vill ha.


/ jak&jil /
Jag vill ha den där perfekta vita skjortan, lagom transperant, lagom stor, lagom lång. Helt enkelt perfekt.


K.Stewart
/ tfs /
Vackra Kristen Stewart för ELLE UK July 2010.


just the way i want it


/ styleclicker /


wednesday I'm in loveJag är kär i H&M's Fashion Against Aids kollektion. Och den får inte min vilja att åka på festival i sommar att bli större. Nejdå..


you're amazing


/ le love /


?


Den här bilden har inspirerat mig hela dagen och fortsätter att göra det. Troligtsvis för att jag känner igen mig. Känner mig nog som henne, förutom att hon tittar på tv och jag ut i tomma intet. Jag har massvis med saker att göra men vill inte göra något.


shoes fall 2010
/ carolinesmode & style by kling /
Delar H&M's och Din skos höstkollektion på skofronten. Allt i brunt & beiget och lika snygga klackar på varenda skopar. Galet snygga skor som jag kommer att lägga pengar på i höst.


right now.
/ ? / absolutboston / ? /
Just nu vill jag flytta till London och för tillfället är det allt jag vill.


I'm mad for Chaneldet vackra i enkelheten


/ facehunter /


Girls just want to have fun/ cobrasnake /


addictedJust nu är jag beroende av två saker...

Jane Austens alla vackra böcker. När jag blir stor vill jag vara som henne, kunna skriva som henne och dela med sig av sina texter.

Fashiontoast, Rumi är alltid lika snyggt klädd och varje gång när jag klickar in på hennes blogg gör jag det alltid med samma stora förväntan. Inspiration, massa snygga kläder och skyhöga skor är det man får.


Bara en bild


three simple words
/ le love /
Tittade igenom Le Love och jag kan inte låte bli att beröras. Fina historier berättas och underbart vackra foton visas. Kärlek från alla dess vinklar på världens vackraste blogg.

Första gången hon såg honom. Det var som om hon inte kunde sluta titta. Hon rös, så vacker var han. Han hade sin egna draningskraft och hon drogs emot honom. Han log och hon kunde känna värmen pumpa i bröstet och fjärilarna i magen. Första gången hon hördes hans röst, hans alldeles perfekta melodi och hur hon inte kunde svara. Hur varje ord svaldes och blev till ett leende. Första gången de rörde varandra. Hur en elektrisk stöt gick igenom hennes kropp. Hur deras händer flätades samman som två pysselbitar. Hur svårt det var för henne att till sist släppa taget. Hur längtan efter honom var olidig och hur glad hon blev när de till sist sågs igen. Första gången hennes läppar nuddade hans. Kyssen var intensiv och undersökande. Hur hon låg och kysste honom hela natten, enda in på morgonen och hon ville att det aldrig skulle ta slut. Hon kunde inte få ut honom ur sitt huvud och hon insåg att hon var förälskad, hon var kär.


H&M fall 2010


/ fashionfever /
Dessa enormt snygga skor kommer från H&M's höstkollektion. Kan knappt bärga mig tills de kommer i butik. Dem ska jag ha!


I want to dress me like this/ Studded Hearts /


coffee & cigarettes


Har lyssnat på coffee and cigarettes av Michelle Featherstone hela dagen, underbar låt. Lyssna här!


beautiful girl


/ google images /
Detta är vad som inspirerar mig mest just nu, Chloe Sevigny. Ovanför är mina favoriter av de hundratals bilderna jag har sparade.


he's kind of cute/ lookbook /


cross.


/ fashiontoast /


BLACK & BROWN/ stockholm streetstyle /
När man matchar ihop svart och brunt på det där rätta sättet är det perfekt.


Landet imorgon/ The blonde sallad /
Åker till landet imorgon, vilket innebär röda hus med vita knutar, långa grusvägar, ängar fyllda av vårens blommor, lantigt helt enkelt. Ska försöka ta några vackra bilder som ni får se. Ha en bra helg!


I would kill for theseJag tror jag dör, älskar dessa glasögon. Någon som vet var man kan köpa sådana i Sverige?


BORN IN THE USA

/ studded hearts / ? / i love wildfox / ? /
USA, high school, senior year, amerikansk fotboll, milkshake.. jag vill också!


Jag vill också åka till Berlin.
/ radar /
Emma, Emma och Emma har fotat dessa fina bilder i Berlin. Observera att de är tagna med kompaktkamera. Kanske kan man använda min lilla i alla fall.


Coffee, with me?/ 5 inch and up /


alexander mcqueen/ amlul /


Prom?


Vill ha en liknande balklänning, någon som vet var man kan hitta en sådan?


RSS 2.0